Antena 3 CNN Actualitate Cum vrea fostul principe Nicolae să îşi revendice titlul! Avocatul lui a dezvăluit ce se va întâmpla în curând

Cum vrea fostul principe Nicolae să îşi revendice titlul! Avocatul lui a dezvăluit ce se va întâmpla în curând

Cum vrea fostul principe Nicolae să îşi revendice titlul! Avocatul lui a dezvăluit ce se va întâmpla în curând
19 Dec 2017   •   10:05

Fostul principe Nicolae este decis să îşi revendice poziţia succesorală.

După ce nu a fost lăsat să călătorească cu trenul regal alături de sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai, fostul principe Nicolae speră la o împăcare. Avocatul lui, Radu Enache, a spus că membrii Casei Regale arată o deschidere faţă de fostul principe Nicolae, dar nu poate spune momentan dacă este vorba despre o reconciliere între părţi.

"Cei din Casa Regală au arătat o deschidere către Nicolae, acceptându-l acolo unde îi este locul, la ceremonialul funerar.  După ce nu i-a fost îngăduit să-și vadă bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, măcar la catafalc să-i poată fi alături pentru a-și lua rămas bun așa cum se cuvine. (...) Dorește să fie reintegrat în Familia Regală. Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declarația de acceptare de înlăturare de la succesiune​", a spus avocatul pentru Revista Taifasuri.

Conform spuselor avocatului, Nicolae deja se recomandă folosind din nou titulatura de principe şi este pregătit să îşi revendice aceată poziţie succesorală.

×
Subiecte în articol: principele nicolae casa regala
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close