Antena 3 CNN Actualitate Cum poți face cumpărături inteligente de Black Friday la electrocasnice? Află ACUM!

Cum poți face cumpărături inteligente de Black Friday la electrocasnice? Află ACUM!

Mai sunt doar câteva zile până când marele eveniment al reducerilor, Black Friday, începe. În această perioadă, cele mai vizate produse, ca și până acum, sunt electrocasnicele, deoarece prețurile sunt mult mai avantajoase decât în alte perioade ale anului.

Cum poți face cumpărături inteligente de Black Friday la electrocasnice? Află ACUM!
Sursa foto: shutterstock.com
de Georgiana Adam    |    05 Noi 2020   •   18:35

 

Dacă și tu vrei să faci astfel de cumpărături, citește acest articol pentru a afla de unde ar trebui să comanzi și de ce!

Ideall.ro - cel mai bun magazin online de pe care poți comanda electrocasnice de Black Friday

Încă de la înființarea sa din 2009, avându-l la conducere pe Cătălin Florin Ciolpan, compania 100% românească a înregistrat o creștere de la an la an, fiind finanțată exclusiv din capital propriu și formată din 3 acționari. Este unul dintre principalele magazine online de electronice și electronice. Vechimea pe piața locală de electro-retail de 11 ani și produsele calitative îl fac să devină varianta perfectă pentru Black Friday.

Unul dintre cele mai mari avantaje este reducerea de până la 60% la oferta de electrocasnice online de la ideall.ro, mai exact, la peste 1.000 de produse de pe site. 

Un alt avantaj îl reprezintă transportul, pentru că firma Ideall, singurii care au o arie de livrare de aproape 80% din teritoriul țării, asigură acest serviciu în mod gratuit, cu propria flotă și curierii personali specializați, până la tine în casă direct din depozitul de 5.000 de metri pătrați. Asta înseamnă că produsele comandate de tine vor fi tratate cu grijă, transportul va fi rapid (între 1 și 7 zile lucrătoare pentru stocul propriu de Black Friday) și vei avea asigurată chiar și verificarea coletelor la livrare.

Poți plăti produsele și eșalonat, în până la 18 rate fără dobândă, pentru a te bucura de reduceri fără grija financiară. Astfel, îți poți lua toate produsele de care ai nevoie la prețuri foarte avantajoase.

Perioadele în care poți beneficia de aceste avantaje sunt: 12 noiembrie, ora 20:00 - 15 noiembrie și 19, ora 20:00-22 noiembrie 2020.

Așadar, dacă ai în plan să investești în electrocasnice în acest an de Black Friday, fă-ți cont pe ideall.ro și asigură-te că ești printre primii care se bucură de toate beneficiile puse la dispoziție.

×
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close