Antena 3 CNN Actualitate CUPA MONDIALĂ 2018. Anunț făcut cu puțin timp înainte de ANGLIA-CROAȚIA de la Cupa Mondială

CUPA MONDIALĂ 2018. Anunț făcut cu puțin timp înainte de ANGLIA-CROAȚIA de la Cupa Mondială

CUPA MONDIALĂ 2018. Anunț făcut cu puțin timp înainte de ANGLIA-CROAȚIA de la Cupa Mondială
10 Iul 2018   •   13:23

CUPA MONDIALĂ 2018 Wayne Rooney, cel mai bun marcator din istoria selecţionatei Angliei, a salutat luni parcursul "fantastic" al naţionalei Three Lions, care va juca miercuri pentru un loc în finala Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, de unde speră să se întoarcă cu trofeul, informează AFP. Google celebrează CUPA MONDIALĂ 2018 cu un Google Doodle special.

CUPA MONDIALĂ 2018 "Ceea ce fac ei este fantastic. Este genial. Vedeţi ambianţa din ţară. Sunt miliarde de persoane care urmăresc asta", s-a entuziasmat Rooney (32 ani), autorul a 53 de goluri în 119 meciuri disputate pentru naţionala Albionului, aflat în acest moment la Washington, unde a asistat luni la inaugurarea noului stadion al echipei sale, DC United.

CUPA MONDIALĂ 2018 Fostul star al lui Manchester United a semnat în această vară un contract pe trei ani cu clubul din Liga profesionistă nord-americană (MLS). El urmează să dispute sâmbătă primul său meci în tricoul noi sale formaţii, împotriva canadienilor de la Vancouver Whitecaps, pe noua arenă Audi Field din Washington, cu o capacitate de 20.000 de locuri, care a costat 200 milioane dolari.

CUPA MONDIALĂ 2018 Naţionala Angliei, pregătită de Gareth Southgate, va înfrunta selecţionata Croaţiei, miercuri seara la Moscova, câştigătoarea urmând să joace apoi pentru trofeu cu câştigătoarea duelului dintre Franţa şi Belgia, programat marţi.

CUPA MONDIALĂ 2018 "Le doresc foarte mult noroc jucătorilor şi lui Gareth. Ne-au făcut pe toţi mândri. Sper că vor putea depăşi această etapă şi să ajungă în finală, pentru a aduce cupa acasă", a mai spus Rooney.

CUPA MONDIALĂ 2018 Anglia a câştigat o singură dată în istoria sa Cupa Mondială de fotbal, cu ocazia singurului turneu final pe care l-a găzduit, în anul 1966.

×
Subiecte în articol: Cupa Mondiala 2018 Google Doodle
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close