Antena 3 CNN Actualitate Cutremurător! Adolescentă-premiantă, furată și traficată!

Cutremurător! Adolescentă-premiantă, furată și traficată!

Cutremurător! Adolescentă-premiantă, furată și traficată!
Sursa foto: foto: captura Antena 3
28 Sep 2019   •   18:03

O fată din Dolj a dispărut de acasă în urmă cu un an și jumătate.

Bunica ei din Dăbuleni a pierdut șirul drumurilor pe care le-a făcut la poliție în încercarea de a o găsi. Bunica a văzut-o ultima oară pe Giorgiana Marin bătută și foarte speriată. Fata i-a spus că a fost amenințată cu cuțitul de către patru bărbați.

Există indicii că a ajuns pe mâna proxeneților, cu atât mai mult cu cât pe numele ei există o amendă cum că ar fi fost depistată pe centura Craiovei practicând prostituția.

Când bătrâna a mers să plătească impozitul pe casă a aflat că mai are ceva de plătit: o amendă pentru prostituție pe numele Giorgianei.

Fata nu a fost dusă însă și la poliţie, având în vedere că numele ei era implicat într-un dosar de dispariţie, spune bunica.

Tatăl Giorgianei a afirmat, sâmbătă, la Linia întâi, că prietenul acesteia, care este mai mare cu mai mulți ani decât ea, ar fi vinovat de dispariția fetei. Bărbatul a depus plângere la câteva luni bune de la dispariția fetei.

"Am crezut că totuși nu va fi un caz atât de ciudat și că o să vină acasă. Ultima discuție pe care a avut-o cu mine, în mai anul trecut, a cerut o sumă de bani pentru o datorie, cred.

Eu din luna mai nu am mai vorbit cu ea", mărturisit bărbatul.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close