Antena 3 CNN Actualitate DĂ VIAŢĂ EROILOR! - Povestea lui Marius Bodo, un copil care la 15 ani era capul familiei

DĂ VIAŢĂ EROILOR! - Povestea lui Marius Bodo, un copil care la 15 ani era capul familiei

de S.T.    |    18 Dec 2014   •   11:15

800 de tineri au murit, au fost răniţi sau arestaţi la Revoluţie. daviataeroilor.ro are, printre altele, menirea de a arunca praful aşternut timp de 25 de ani peste amintirea lor.

Fiecare dintre ei are o poveste pe care cu toţii ar trebui să o ştim. De exemplu, istoria fraţilor Bodo: Alina, Constantin şi Marius.

La 16 ani, Marius era capul familiei. Orfan de mamă şi de tată, la 15 ani şi-a asumat sarcina de a fi capul familiei, dar şi de a salva România de dictatură. În decembrie '89, a plătit cu viaţa pentru asta.

Vezi povestea lui Marius, în videoclipul de mai sus, într-un reportaj de Ionela Lucan.Zilele acestea se împlinesc 25 de ani de la Revoluţia din 1989! Sunt mulţi români care nu ştiu ce s-a întâmplat acum un sfert de veac, în special tinerii care nu au trait în timpul regimului comunist. Iar uitarea eroilor este un păcat. De aceea, e nevoie ca eroii revoluţiei să continue să trăiască!

DĂ VIAŢĂ EROILOR! - este un demers unic al jurnaliştilor Antena 3, prin care dorim ca, împreună cu dumneavoastră, să le redăm românilor poveştile eroilor din Decembrie 1989. Oamenii care s-au sacrificat atunci merită să trăiască în inimile noastre şi ale generaţiilor viitoare. Special pentru asta a fost creat site-ul "dăviaţaeroilor.ro".

Vă invitam, pe toţi cei care aţi cunoscut un erou, să îi scrieţi povestea.

Scrieţi povestea copilului, părintelui, colegului sau prietenului dumneavoastră care a murit la Revoluţie!

Intraţi pe site şi îi veţi găsi numele, apoi urmaţi paşii. Aceşti oameni nu trebuie uitaţi! Lor le datorăm şi le datoraţi libertatea acestui popor, nu demult oropsit de dictatura comunistă!


×
Parteneri
A murit Ionuţ, tânărul ajuns în comă după o durere de măsea
x close