Antena 3 CNN Actualitate Dacă noi nu ştim să ne promovăm ţara, o fac străinii pentru noi! Mohammad Murad şi-a făcut companie aeriană, pentru a aduce turişti pe litoral

Dacă noi nu ştim să ne promovăm ţara, o fac străinii pentru noi! Mohammad Murad şi-a făcut companie aeriană, pentru a aduce turişti pe litoral

Dacă noi nu ştim să ne promovăm ţara, o fac străinii pentru noi! Mohammad Murad şi-a făcut companie aeriană, pentru a aduce turişti pe litoral
12 Mar 2014   •   15:00

Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari hotelieri din România, a înfiinţat o companie aeriană, cumpărând deja un avion Boeing şi a comandând încă trei, urmând să transporte turişti din ţară şi străinătate pe litoral şi să închirieze aeronave către agenţiile de turism, informează MEDIAFAX.
   
El a spus că firma va avea patru avioane până în decembrie, iar primul dintre ele deja a sosit şi este la Romaero, la verificare.

Avionul este un Boeing 737 cu 148 de locuri şi este cumpărat în leasing. Celelalte trei vor fi achiziţionate tot în leasing şi sunt de acelaşi tip.    

"La început, în acest an, începând cu luna mai, le vom folosi doar pentru curse interne, pe rute precum Timişoara-Constanţa, Cluj-Constanţa şi Iaşi-Constanţa, pentru a aduce turiştii noştri pe litoral. În afară de cursele noastre, vom închiria avioane către agenţiile de turism care operează chartere", a spus Murad.
   
El a adăugat că de anul viitor va încerca să opereze zboruri interne regulate şi curse în afara ţării, pentru a aduce turişti străini pe litoral.
   
Murad are la mare 3.500 de locuri de cazare în mai multe hoteluri în Năvodari, Mamaia, Jupiter, Olimp şi Neptun.
   
Omul de afaceri este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, având mai multe hoteluri în Bucureşti şi la mare. Pe lângă lanţul hotelier Phoenicia, Murad mai deţine lanţul de restaurante Spring Time şi fabrica de conserve Mandy şi are investiţii în domeniul imobiliar.

×
Subiecte în articol: România
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close