Dacian Cioloș, primul mesaj public după desemnarea premierului: ”România este după chipul și asemănarea noastră”

de A.M.P    |    31 Dec 2016   •   13:23
Dacian Cioloș, primul mesaj public după desemnarea premierului: ”România este după chipul și asemănarea noastră”

Dacian Cioloș a transmis un mesaj de Anul Nou pentru toți românii, în care le urează ”mai mult zâmbet, mai multe bucurii și mai multă încredere”, arătând că ”România este după chipul și asemănarea noastră”.

Acesta este, poate, ultimul mesaj transmis de Cioloș în calitate de premier, după ce Klaus Iohannis l-a desemnat, vineri, pe Sorin Grindeanu în fruntea noului Executiv.

”Mâine anul se înnoiește și tragem brazdă adâncă pentru un an 2017 prosper și bun. Doresc românilor de pretutindeni, doresc fiecăruia dintre noi toți, mai mult zâmbet, mai multe bucurii, mai multă încredere și forța de a recunoaște că prosperitatea ne împlinește atunci când este construită cu onestitate și muncă cinstită, că schimbarea care ne face mai buni vine din convingere și că numai împreună putem împlini sentimentul de acasă. România este după chipul si asemănarea noastră. Dacă ne-o dorim mai bună, mai prosperă, mai curată, mai respectată, vă urez tuturor să aveți încredere că putem, fiecare dintre noi și toți împreună, să fim astfel. La Mulți Ani cu sănătate și dragoste în mijlocul familiei și alături de cei dragi!”, a scris Dacian Cioloș.

 

Parteneri
x close