Antena 3 CNN Actualitate Dâmboviţa. Profesor de religie, acuzat de pădurar că a furat nişte ţevi

Dâmboviţa. Profesor de religie, acuzat de pădurar că a furat nişte ţevi

Dâmboviţa. Profesor de religie, acuzat de pădurar că a furat nişte ţevi
Sursa foto: Foto: Video News
16 Noi 2010   •   23:27

Când vedem ce se întâmplă în jurul nostru, mai e cazul să ne mirăm că un profesor de religie din Dâmboviţa e bănuit de furt? Dascălul a pus ochii pe nişte ţevi, de care avea neapărată nevoie. Dar ţeava e treabă grea, aşa că a avut nevoie de ajutor. Patru cuvioşi consăteni, care - după cum mă aşteptam - neagă totul.

Şi, pentru că cea mai bună apărare este atacul, lansează acuzaţii la adresa celui care i-a surprins asupra faptului. Mai precis, pădurarul! Acum toţi au dosare penale: cei cinci, pentru că au furat şi pădurarul, pentru că i-a pocnit.

Faceţi cunoştinţă cu Georgian Barbu, pădurar din Dâmboviţa. Are o singură deviză: unde-i lege, nu-i tocmeală. Îşi făcea rondul, când i-a văzut pe cei cinci presupuşi hoţi.

Cei cinci săpaseră un şanţ. Se pare că vroiau să fure ţevile fostei reţele de apă de la Găeşti.

Conflictul s-ar fi terminat şi mai rău dacă nu sărea un localnic să-l scoată pe pădurar din mâinile agresorilor. A doua zi, profesorul de religie s-a întors la şcoală. Nici gând să încalce vreuna din cele zece porunci, spune el.

Dar poliţiştii nu s-au lăsat convinşi. Le-au întocmit celor cinci suspecţi dosare penale. Iar ei l-au reclamat pe pădurar pentru că i-ar lovit.

Autorii au depus plângere pe numele pădurarului din Găeşti pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

 



Cazul va fi elucidat de anchetatori.

×
Subiecte în articol: Dambovita furt padurar
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close