Antena 3 CNN Actualitate Dâmboviţa. Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital, după ce o bucată de zid a căzut peste el

Dâmboviţa. Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital, după ce o bucată de zid a căzut peste el

Dâmboviţa. Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital, după ce o bucată de zid a căzut peste el
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Dec 2012   •   14:53

Un tânăr de 19 ani din judeţul Dâmboviţa a fost transportat, sâmbătă, în stare gravă la spital cu un elicopter SMURD, după ce o bucată din zidul unei foste şcoli speciale a căzut peste el, existând suspiciunea că victima fura cărămizi, conform Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae, bucata de zid care s-a prăbuşit i-a prins picioarele bărbatului, la faţa locului deplasându-se două echipaje de pompieri militari.
   
"La intervenţie au fost şi două ambulanţe de la SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa, care au acordat îngrijiri medicale tânărului după ce a fost scos de sub dărâmături. Deocamdată nu se ştie cum s-a produs incidentul şi ce făcea bărbatul acolo. Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care victima a ajuns la ruinele fostei şcoli speciale din satul Picior de Munte, comuna Dragodana. Pacientul, care are 19 ani şi este domiciliat în Picior de Munte, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. El are fractură de femur drept şi escoriaţii, este în stare gravă, dar conştient", a declarat subinspector Alexandra Niculae.
   
Surse judiciare au spus că tânărul s-ar fi aflat la furat de cărămizi.

×
Subiecte în articol: Dambovita spital zid spital SMURD elicopter tanar
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close