Antena 3 CNN Actualitate Ofițerii Antifraudă sesizează DNA cu privire la Dan Barna și soția acestuia

Ofițerii Antifraudă sesizează DNA cu privire la Dan Barna și soția acestuia

Departamentul pentru Lupta Antifraudă a sesizat DNA în privința proiectului pe fonduri europene care a avut ca beneficiar firma lui Dan Barna. Este a doua sesizare pe care DLAF o face la DNA pe numele lui Barna, la scurt timp după ce procurorii anticorupție au clasat o speță.

Ofițerii Antifraudă sesizează DNA cu privire la Dan Barna și soția acestuia
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    28 Sep 2021   •   12:04

Surse din cadrul Departamentului pentru Lupta Antifraudă au confirmat pentru Antena 3 faptul că DNA a fost sesizată în ceea ce îl privește pe Dan Barna, dar și pe soția acestuia, Olga Totolici.

Sesizarea are legătură cu ”Biblioteca bunelor practici”, un concept inovator de dezvoltare a mediului rural. Acolo au fost ceva probleme în accesarea fondurilor europene pe care firma lui Dan Barna le-a primit. 

Aceasta nu este prima sesizare pe care cei de la DLAF o fac cu privire la Barna. DNA a mai fost sesizată pe o speță similară, însă dosarul a fost clasat  recent.

Pe 22 septembrie, DNA a comunicat faptul că s-a dispus clasarea dosarului, pe motiv că fapta nu există. 

Cel mai probabil, urmează ca Dan Barna și soția sa să fie citați la DNA, unde vor trebui să spună cum anume au obținut fondurile europene în cazul ”Biblioteca bunelor practici”. 

×
Subiecte în articol: Dan Barna
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close