Antena 3 CNN Actualitate Dan Diaconescu, din nou în libertate. Unde a fost surprins fostul patron de televiziune

Dan Diaconescu, din nou în libertate. Unde a fost surprins fostul patron de televiziune

Dan Diaconescu, din nou în libertate. Unde a fost surprins fostul patron de televiziune
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
05 Oct 2017   •   11:11

Dan Diaconescu a ieşit din nou din închisoare! Fostul patron al OTV-ului a primit permisie pentru a-şi rezolva anumite probleme financiare. Pentru a nu fi recunoscut, Diaconescu şi-a pus o şapcă şi ochelari de soare şi a fost însoţit de soţia lui, la sediul ANAF.  Aici ar fi venit pentru a discuta despre problemele financiare pe care le are în urma datoriilor înregistrate de firmele pe care le-a deţinut. La plecare, pentru a nu fi observat în trafic, acesta s-a asezat pe bancheta din spatele maşinii conduse de soţia lui.

Diaconescu a mai primit permisie în vara acestui an, când a petrecut câteva zile pe litoral cu familia sa. 

Fostul patron de televiziune se confruntă cu mari probleme financiare. Societatea care a deţinut televiziunea OTV este în faliment, iar Diaconescu este nevoit să achite un credit de 5,6 milioane de euro, pe care l-a contractat în urmă cu mai mulţi ani. În plus, mai multe proprietăţi ale lui Diaconescu au fost executate silit de bănci în contul datoriilor.

Diaconescu a fost condamnat definitiv în 2015, de Curtea de Apel Bucureşti. Acesta a primit  cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

×
Subiecte în articol: previziuni Dan Diaconescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close