Antena 3 CNN Actualitate Dan Diaconescu revine pe sticlă cu un proiect îndrăzneț

Dan Diaconescu revine pe sticlă cu un proiect îndrăzneț

Dan Diaconescu revine pe sticlă! Însă nu cum ne-a obișnuit în urmă cu mai mulți ani, ci pe online! Fostul patron al OTV, vrea să dea lovitura cu o platformă asemănătoare Netflix.

Dan Diaconescu revine pe sticlă cu un proiect îndrăzneț
de Gabriel Dano    |    29 Apr 2021   •   19:01

Platforma fostului mogul media va oferi conţinut contra cost. Cei care vor alege să se aboneze vor putea urmări un serial scris, regizat şi narat chiar de Dan Diaconescu.

Acesta și-a anunțat noul proiect prin intermediul mai multor mesaje postate pe Facebook, Instagram şi TikTok prin care îşi anunţă proiectul online.

Platforma de tip streaming este cu plată şi are trei pachete. Filmul serial se numeşte „Pandemia” şi are 10 sezoane, cu câte 6 episoade pe sezon. Protagonistul şi naratorul este Dan Diaconescu.

Totodată, el a anunţat că oamenii care vor achiziţiona un pachet vor primi şi „CryptoDan”, moneda digitală pe care a lansat-o, scrie paginademedia.ro.

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetăţean european care are o interdicţie de a vorbi în public. Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. E adevărat, în străinătate, pe platforma Open C, o platformă destinată în special publicului american. Am reuşit împreună cu dumneavoastră această minimă performanţă, însă astăzi mărim Universul DD cu o nouă tehnologie.

Despre filmul serial „Pandemia”:

„E vorba despre un filmul artistic care vine să vă povestească dumneavoastră cum s-au întâmplat lucrurile. Este primul film povestit, este primul relatat de către un narator. De către mine. Singurul care a văzut acel film. Povestitorul Dan Diaconescu vă va relata un film unic, un film pe care doar eu l-am văzut. Un film bazat pe fapte reale, un film în care mi-am adus şi un mic aport. Marele aport este al dvs., împreună cu dvs. am realizat aceste opere de arte unice.”

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close