Antena 3 CNN Actualitate Dan Diaconescu va transmite LIVE din "garsoniera" de la Rahova. Patronul OTV şi-a petrecut prima noapte în arest

Dan Diaconescu va transmite LIVE din "garsoniera" de la Rahova. Patronul OTV şi-a petrecut prima noapte în arest

Dan Diaconescu va transmite LIVE din "garsoniera" de la Rahova. Patronul OTV şi-a petrecut prima noapte în arest
de O.P.    |    05 Mar 2015   •   05:38

Dan Diaconescu şi-a petrecut prima noapte în penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat definitiv la cinci ani şi jumătate de închisoare.
Acesta a fost găsit vinovat pentru şantajarea unui fost primar şi a unui om de afaceri. În plus, a primit şi interdicţia de a mai lucra în presă 5 ani după ieşirea din puşcărie. 

Diaconescu va sta în carantină 21 de zile în penitenciar, apoi autorităţile vor decide locul şi regimul de executare a pedepsei. La câteva minute după sentinţă, partidul lui Traian Băsescu i-a luat parlamentarii. Deputaţii din partidul pe care l-a fondat Dan Diaconescu au anunţat că fac grup comun cu PMP.

Dan Diaconescu a fost săltat de poliţişti, cu cătuşe la mâini, din locuinaţa sa din cartierul Primăverii. A fost urcat în aceeaşi maşină albă cu care a fost dusă în arest şi Elena Udrea. Diaconescu avea deja bagajul făcut. Chiar înainte de a veni poliţiştii să-i bată la uşă, un bărbat a scos două geamantane din casă.

Diaconescu a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde va sta în carantină de 21 de zile. După trei săptămâni se va decide locul şi regimul de executare a pedepsei. Fostul director al OTV a fost găsit vinovat de şantajarea unui primar şi a unui om de afaceri.

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close