Antena 3 CNN Actualitate Dan Negru: Cristina Stamate avea sute de povești fascinante, dar...

Dan Negru: Cristina Stamate avea sute de povești fascinante, dar...

Dan Negru: Cristina Stamate avea sute de povești fascinante, dar...
de    |    27 Noi 2017   •   10:49

CRISTINA STAMATE A MURIT. Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani.

Cu puţin înainte de ora 7,00, în această dimineaţă, a decedat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

CRISTINA STAMATE A MURIT. Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău.

Dan Negru arată, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că televiziunile din România nu au fost interesate de poveștile pe care le-ar fi putut povesti Cristina Stamate despre viața ei și despre lumea teatrului.

"Totuși, televiziunea n-a avut in anii ăștia formatele comerciale care sa “vândă” poveștile marilor artiști. Probabil, “Duminica in familie a lu’ Mihaela Radulescu Schwartzenberg” a fost ultimul de genul asta. Americanii au arhivele ticsite cu poveștile lui Sinatra sau Di Caprio spuse fie la Larry King sau la Jimmy Fallon.Noi i-am strecurat in formate tv de divertisment. Cristina Stamate avea sute de povesti fascinante dar nicio televiziune nu avea formatul pregătit ca sa i le asculte...Arhivele unei televiziunii ii cresc cresc box-office ul in timp. Se va întâmpla și la noi...", a scris Dan Negru.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close