Antena 3 CNN Actualitate Dan Negru, reacție la nominalizarea timișoreanului Sorin Grindeanu: ”Camerele de filmat au apărut acolo doar...”

Dan Negru, reacție la nominalizarea timișoreanului Sorin Grindeanu: ”Camerele de filmat au apărut acolo doar...”

Dan Negru, reacție la nominalizarea timișoreanului Sorin Grindeanu: ”Camerele de filmat au apărut acolo doar...”
Sursa foto: Foto: Dan Negru/Facebook
30 Dec 2016   •   09:01

Dan Negru a postat pe Facebook un mesaj în care subliniază că doar după nominalizarea lui Sorin Grindeanu pentru funcția de premier al României, orașul Timișoara revine în centrul atenției, acolo unde merita.

”Timișoara e cel mai mare contribuitor la bugetul de stat, după Capitală, dar asta nu se vede în oraș”, iar camerele de filmat au apărut în comuna Giroc, cea mai bogată din țară, abia după nominalizarea lui Sorin Grindeanu în fruntea Guvernului.

”Nu ma intereseaza politica! Postarea asta e despre orasul meu,nu despre politica. E prima data cand un timisorean e promovat la nivel inalt. In toti anii astia, timisorenii au fost promovati timid la Bucuresti si nu doar in politica. Exista putini actori, scriitori, vedete tv, artisti din Banat care sa fi cunoscut faima nationala. Timisoara e cel mai mare contribuitor la bugetul de stat dupa Capitala dar asta nu se vede in oras! Bucurestiul a uitat mereu Timisoara ! Giroc e cea mai bogata comuna din tara dar nimeni, niciunde n-a vorbit despre asta, camerele de filmat au aparut acolo doar de ieri si asta doar pentru ca in Giroc locuieste Sorin G…De 27 de ani Timisoara a fost un oras uitat..”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Dan Negru Timisoara
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close