Antena 3 CNN Actualitate Dan Şova este sau nu incompatibil? Ministrul ameninţă cu o plângere penală

Dan Şova este sau nu incompatibil? Ministrul ameninţă cu o plângere penală

Dan Şova este sau nu incompatibil? Ministrul ameninţă cu o plângere penală
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    16 Mar 2013   •   23:38

Ministrul delegat pentru Infrastructură, Dan Şova, susţine că nu are probleme cu ANI şi nu este incompatibil, aşa cum se aude, motiv pentru care promite că va face plângere penală împotriva celui care a făcut acest denunţ.

"Este o prostie, n-am fost informat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) de aşa ceva. N-am nici cea mai mică emoţie", a spus ministrul Dan Şova, sâmbătă, la emisiunea "Q&A", de la Antena 3.

Reprezentanţii ligii întreprinzătorului român au depus o sesizare la ANI care îl vizează pe Dan Şova, iar documentul se referă la un act de incompatibilitate. Aceştia susţin că Şova gestionează situaţia autostrăzii Transilvania şi a contractului cu Bechtel, în timp ce mama lui vitregă, Ana Diculescu-Şova, face parte din grupul care e reprezentant în instanţă, deci sunt avocaţii constructorului american.

"În primul rând, nu există nici o legătură între conflictul judiciar în care e reprezentată Diculescu-Şova ca avocat al lui Bechtel cu o firmă din Transilvania şi situaţia între Bechtel şi CNADNR. Bechtel e reprezentat de nişte avocaţi britanici.

În al doilea rând, nu ştiu dacă există această sesizare către ANI, dar dacă există, ANI să se pronunţe. După ce se va pronunţa ANI şi va constata că nu e vorba de aşa ceva, eu personal îi voi face plângere penală acelei persoane, dacă chiar a făcut plângerea, pentru că asta se numeşte denunţ calomnios", a declarat ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură, Dan Şova, sâmbătă, la emisiunea "Q&A", de la Antena 3.

Citeşte şi Şova explică de ce nu are România autostrăzi: Băsescu a spus că nu avem nevoie de şosele

Dan Şova: În acest an, vom face 142 de kilometri de autostradă

Ministrul Şova: Tronsonul Nădlac-Sibiu va fi gata până în primăvara lui 2015

Dan Şova: Rezervele de gaze ale României se termină în 10-15 ani. Nu suntem în măsură să exportăm

Şova: Finalizarea proiectului Canalul Siret-Bărăgan costă 2.600 miliarde de euro





×
Subiecte în articol: dan sova plangere penala
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close