Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu, mesaj emoţionant de Paşte

Dan Voiculescu, mesaj emoţionant de Paşte

11 Apr 2015   •   16:01

Profesorul Dan Voiculescu a transmis un mesaj emoţionant de Paşte. Preşedintele fondator al Partidului Conservator vorbeşte despre valorile care nu se mai regăsesc în societatea românească: demnitatea şi compasiunea. Profesorul Dan Voiculescu scrie că ţara are acum nevoie de conducători care să fie în slujba ei prin fapte şi care să se ocupe de prosperitatea românilor, atât spirituală cât şi materială.

"Este greu ca de sărbători să nu fii lângă familie şi prieteni. Dar ce simt eu nu este important decât pentru cei care mă iubesc.

Pentru cetăţenii României cred că mult mai important este faptul că nu văd direcţia în care merge ţara lor. Avem nevoie de cârmaci cu demnitate, cărora să le pese de prosperitatea românilor, spirituală şi materială.

Au dispărut valorile fundamentale umane cum ar fi demnitatea şi compasiunea.

Ne urâm între noi, ne bucurăm de eşecurile compatrioţilor, ne otrăvim sufletele.

Ţara asta frumoasă şi bogată are nevoie de conducători care ştiu, vor şi pot să fie în slujba ei, nu prin jurăminte solemne, ci prin fapte.

Oameni buni, de Paşte, vă rog să respectaţi o singură regulă de convieţuire socială, veche de când e lumea: "ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face".

Nu uitaţi că fiecare generaţie are obligaţia de a lăsa urmaşilor o societate mereu mai bună, mai solidară, mai prosperă.

Nu uitaţi că binele individual depinde şi de binele general.

Îmi amintesc cu plăcere că primul îndemn al Partidului Umanist, devenit Partidul Conservator era fotografia unui bebeluş sub care scria - "Să fii om, copilul meu!"", scrie Dan Voiculescu pe blogul său.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu

ȘTIRI

Petrolul rusesc, interzis de astăzi în UE. Ce urmeaza după intrarea în vigoare a embargoului

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close