Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu, stenogramă explozivă din dosarul Telepatia! Traian Băsescu recunoaște tot

Dan Voiculescu, stenogramă explozivă din dosarul Telepatia! Traian Băsescu recunoaște tot

”Un stat mafiot a controlat destinele românilor timp de un deceniu”, scrie profesorul Dan Voiculescu, pe blogul său, referitor la regimul lui Train Băsescu, pe care îl aseamănă cu cel al lui Aleksandr Lukașenko, premierul Belarusului. Datorită rezistenței cetățenilor, România se află acum de partea bună a istoriei, după 10 ani de abuzuri.

Dan Voiculescu, stenogramă explozivă din dosarul Telepatia! Traian Băsescu recunoaște tot
de Cristina Tudorache    |    22 Iun 2020   •   20:05

Profesorul Dan Voiculescu face pe blogul său o paralelă între regimul din Belarus, unde contracandidatul actualului președinte a fost arestat înainte de alegeri și România, în perioada în care era condusă de Traian Băsescu. 

”Folosirea justiției pentru a elimina adversarii politici este specifică tuturor regimurilor autoritare, care doar mimează democrația și transformă abuzul în politică de stat. Din păcate, în perioada 2005-2014, în mandatele de președinte ale suspendatului Băsescu Traian, și România a fost controlată de un astfel de regim. Din fericire, atât rezistența întregii societăți românești (inclusiv a celor care și-au pierdut libertatea pentru îndrăzneala de a critica Puterea), cât și parteneriatele strategice cu Statele Unite și Uniunea Europeană, au salvat România de instalarea, pe termen nedefinit, a unui regim politic discreționar.”, a scris Dan Voiculescu pe blogul său, în legătură cu arestarea contracandidatului actualului președinte al Belarus cu puțin timp înainte de alegerile prezidențiale din această țară.

Băsescu recunoaște că statul pe care îl conduce este un ”stat mafiot”

Drept dovadă a statului mafiot care ne-a controlat destinele un întreg deceniu stă înregistrarea în care Traian Băsescu vorbește despre dosarul Telepatia. 

La întrebarea dacă are ”întregistrări cu toți”, Băsescu răspundea: ”Codlea, doamna Koveși, judecătoarea Camelia Bogdan. Bă, da să vezi conversația când îmi spuneau că îl luăm pe Mustață (n.r. Stan Mustaţă, judecător de la Curtea de Apel Bucureşti, decedat în închisoare în vara lui 2018) din complet. Hai, băieți să-l aruncăm în aer. Vreți să-mi distrugeți familia”. Băsescu recunoaște că trăiam într-un ”stat mafiot”. Întreaga stenogramă a lui Traian Băsescu, din dosarul Telepatia, poate fi ascultată în materialul video de mai jos.

Scoaterea judecatorului Stan Mustață din dosarul Telepatia s-a făcut la comandă politică, astfel încât în dosar să fie introdusă judecatoarea Camelia Bogdan, cea care în câteva termene a soluționat dosarul cu sute de volume și a dispus condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare.

”Cu toate greutățile și disfuncționalitățile inerente, România este astăzi de partea bună a istoriei, acolo unde arestările adversarilor politici nu mai pot fi decise de un președinte abuziv care își subordonează Justiția, cu presiuni și protocoale secrete.”, concluzionează profesorul Voiculescu.

Dan Voiculescu, stenogramă din dosarul Telepatia, în care Traian Băsescu recunoște că a condus un ”stat mafiot”

 

×
Subiecte în articol: stat mafiot Dan Voiculescu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close