Dana Budeanu a făcut un top "fătălăi" din politică. Cine ocupă primul loc

de Gabriel Dano    |    03 Feb 2021   •   17:25
Dana Budeanu a făcut un top "fătălăi" din politică. Cine ocupă primul loc

Dana Budeanu a vorbit într-o emisiune TV despre termenul "fătălăi" pe care îl folosește deseori în vlog-urile sale. Creatoarea de mod a explicat că acest cuvânt este preluat de la mama sa și se referă la bărbații care au un comportament efeminat.

Inițial, bărbații care se pensau și se aranjau excesiv se încadrau în tipologia fătălăilor. Dana Budeanu a făcut însă completări ținând cond și de pandemiei.

„Fătălăii” care se dau bărbați. Aceștia ar fi fost „toţi băieţeii, pensaţii, toţi marţafoii, toţi mafioţii, toţi efeminaţii, bărbaţii fără barbă”, a spus ea într-unul dintre verdictele dedicate mafioților, potrivit playtech.ro.

De data aceasta, însă, Dana Budeanu a adăugat că și bărbații care umblă cu mască în aer liber se integrează în această categorie. Ca să fie cât se poate de clară ce înțelege ea prin "fătălău", Dana Budeanu a spus că folosește acest cuvânt de mulți ani, inclusiv în discuțiile pe care le avea acasă cu mama sa.

„Am auzit-o în casă, când vorbeam despre băieții ăștia care nu prea mai sunt băieți. Care sunt crescuți ca fetele”, a explicat Dana Budeanu, în emisiunea Marius Tucă Show de la Aleph News.

Dana Budeanu a făcut și un top al politicienilor care, din punctul său de vedere, acționează mai degrabă ca o femeie, și nu ca un bărbat.

Potrivit acesteia, primul loc este ocupat de Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, urmat de Claudiu Năsui, ministrul Economiei și Cătălin Drulă de la Transporturi. Pe locul al patrulea se află europarlamentarul Dacian Cioloș, iar pe ultimul loc, Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close