Antena 3 CNN Actualitate Daniel Oajdea: Magistraţii fac abuzuri la comandă şi mimează lupta contra corupţiei

Daniel Oajdea: Magistraţii fac abuzuri la comandă şi mimează lupta contra corupţiei

Daniel Oajdea: Magistraţii fac abuzuri la comandă şi mimează lupta contra corupţiei
14 Noi 2011   •   23:28

Deputatul PDL Daniel Oajdea, exclus din partid după decizia BPN, a declarat, în cadrul emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", că unii magistraţi din România nu se ocupă cu lupta împotriva corupţiei, ci mimează această activitate, fiind comandaţi să facă anumite abuzuri.

"Unii magistraţi fac abuzuri la comandă şi mimează lupta contra corupţiei. Dacă ar fi sancţionaţi nu ar mai face aceste lucruri", a afirmat Daniel Oajdea, referindu-se la situaţia omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

Acesta a adăugat ca astfel de cazuri, care sfidează legea şi bunul simţ, vor continua să apară cât timp magistraţii nu răspund pentru deciziile greşite pe care le iau, insistând mai ales pe statutul judecătorilor, care nu pot fi sancţionaţi nici măcar cu un avertisment.

Sorin Ovidiu Vîntu si partenerii sai de afaceri au fost arestaţi săptămâna trecută. Vîntu şi Luca sunt acuzaţi că au falimentat controlat compania Petrom Service, aceasta fiind păgubită cu peste 83 milioane de euro. Curtea de Apel Bucureşti a decis eliberarea lotului Vîntu. Sorin Ovdiu Vîntu, Liviu Luca şi alte opt persoane, acuzate pentru falimentarea Petrom Service, vor fi cercetate în libertate. Sorin Ovidiu Vîntu are interdicţie de a părăsi ţara.

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close