Daniel Osmanovici: "Sunt copleşit, încă nu înţeleg exact cât am făcut şi ce am făcut

de A.M.P    |    01 Dec 2014   •   18:10

"Sunt copleşit, încă nu înţeleg exact cât am făcut şi ce am făcut", a afirmat Daniel Osmanovici, invitat în ediţia de luni a emisiunii "100 de minute", unde a vorbit despre maratonul donaţiilor, menit să vină în ajutorul Kassandrei, fetiţa care se pregăteşte pentru cea de-a 37-a operaţie, după ce a fost chinuită de bunica sa.

Timp de peste 37 de ore, Daniel Osmanovici a stat în emisie şi a prezentat cel mai lung buletin meteo. Nu a fost deloc uşor, însă colegul nostru de la Observator şi-a depăşit limitele, de dragul Kassandrei.

Impresionaţi de povestea micuţei, sute de mii de români au sărit în ajutorul ei, astfel încât s-au adunat aproximativ 120 de mii de euro, a anunţat Alessandra Stoicescu.

Kassandra are oasele distruse de bătăi şi trupul plin de proteze. A făcut până acum 36 de operaţii şi se pregăteşte pentru cea de-a 37-a. Banii donaţi pe parcursul celor 37 de ore de maraton vor merge la ea.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close