Antena 3 CNN Actualitate Daniel Posdărăscu, un olimpic la informatică pasionat de teatru

Daniel Posdărăscu, un olimpic la informatică pasionat de teatru

Daniel Posdărăscu, un olimpic la informatică pasionat de teatru
25 Oct 2013   •   09:16

A câştigat zeci de medalii la concursurile de informatică şi a ajuns unul dintre cei mai buni informaticieni ai României. Daniel Posdărăscu are 18 ani şi este elev la Liceul International de Informatica din Capitală. De 5 ani face parte din lotul naţional  şi de curând a obţinut medalia de bronz la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale.

Cu toate că are doar 18 ani, Daniel are un palmares impresionant. A câştigat zeci de medalii şi trofee la olimpiadele de informatică şi de curând s-a intors cu o nouă medalie de la cel mai important concurs din Europa Centrală.

Tânărul este pasionat şi de teatru, activitate care în ultimii cinci ani i-a oferit numeroase satisfacţii. Zilele acestea tânărul a repetat zilnic pentru piesa de teatru Puşculiţa, care va avea premiera diseară la teatrul de pe Lipscani.

"Este unul dintre acei copilaşi care a evoluat foarte mult .A plecat de la zero, a muncit enorm şi a avut o ambiţie fantastică. M-am bucurat să văd de la an la an evoluţia. Acum joacă doar în premiere şi este pasionat încă pasionat" a spus Andreea Grindeanu organizator teatrul vienez din Bucureşti.

Din 2011, Daniel face parte din clubul de excelenţă al Fundaţiei Dan Voiculescu.

Pentru rezultatul obtinut in acest an, Daniel a primit  din partea fundatiei Dan Voiculescu o diploma de excelenţă şi un premiu.

×
Subiecte în articol: fundatie
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close