Antena 3 CNN Actualitate Date personale ale premierului Ungureanu, făcute publice la miezul nopţii: Ce mai "promit" hackerii Anonymous

Date personale ale premierului Ungureanu, făcute publice la miezul nopţii: Ce mai "promit" hackerii Anonymous

Date personale ale premierului Ungureanu, făcute publice la miezul nopţii: Ce mai "promit" hackerii Anonymous
Sursa foto: Foto: rocketdock.com
13 Feb 2012   •   22:16

Celula românească a grupării Anonymous a anunţat că va publica un număr de dosare, obţinute în urma unui raid cibernetic, ce cuprind informaţii despre structurile de servicii secrete din România, informează ibtimes.co.uk.


Acţiunea hackerilor ar face parte din Operaţiunea SnowMelt ("Topirea zăpezii"), aceasta fiind anunţată printr-o declaraţie publicată pe site-ul Pastebin şi semnată AnonOpsRomania. Potrivit declaraţiei, informaţiile referitoare la serviciile secrete româneşti vor fi făcute publice la ora 00:00, ora României.
 
AnonOpsRomania precizează că acţiunea lor este o formă de protest faţă de actualul premier român, Mihai Răzvan Ungureanu, care a fost "spion şef" la Serviciul de Informaţii Externe (SIE).
 
"În această seară, la miezul nopţii, noi cei de la AnonOpsRomania, vom publica toate documentele deţinute de agenţiile de spionaj din această ţară; numere de telefon şi cam toate informaţiile de spionaj folositoare pe care am putut să ne punem mâinile noastre lipicioase“, se arată în declaraţia grupării de hackeri.

Potrivit acesteia, informaţiile ce vor fi publicate vor arăta de ce „România, în ultimii 20 de ani, a mers mereu la vale în ceea ce priveşte sistemul bancar, în întregime privatizat acum, şi ce are de-a face Israelul cu toate acestea.“

Grupul de hackeri promite să includă în informaţiile ce vor fi divulgate la miezul nopţii şi detalii despre actualul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu - "conturi bancare, sume de bani deţinute de acesta, numere de telefon, adrese, tranzacţii secrete şi implicările sale trecute în sfera politică."

 
 

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close