Antena 3 CNN Actualitate De ce a întârziat Victor Ponta la "Vorbe grele": A fost modul meu strict personal în care am plătit tributul de respect pentru Sergiu Nicolaescu

De ce a întârziat Victor Ponta la "Vorbe grele": A fost modul meu strict personal în care am plătit tributul de respect pentru Sergiu Nicolaescu

De ce a întârziat Victor Ponta la "Vorbe grele": A fost modul meu strict personal în care am plătit tributul de respect pentru Sergiu Nicolaescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Ian 2013   •   23:01

Premierul Victor Ponta şi-a explicat întârzierea din această seară de la emisiunea "Vorbe grele", în care era invitat, motivând că a fost reţinut de un moment special şi adăugând că a fost modul său "strict personal" în care a plătit tributul de respect pentru maestrul Sergiu Nicolaescu.

Victor Ponta a explicat la Antena 3 că, în 6 decembrie, cu ocazia inaugurării cinematografului din Târgu Jiu care îi poartă numele marelui regizor, a urmărit împreună cu Sergiu Nicolaescu filmul "Lumea lui Pi".

"A fost şi ultimul moment în care a ieşit în public (Sergiu Nicolaescu - n.r.). Acolo, la Târgu Jiu, în premieră mondială, a fost proiectat un film, Lumea lui Pi, unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut în ultimii ani", a povestit Victor Ponta la Antena 3.

În această seară, dorind să aducă un tribut regretatului cineast Sergiu Nicolaescu, premierul, împreună cu soţia sa şi câţiva prieteni au revizionat acel film.

"V-am sunat şi v-am spus să nu vă supăraţi foarte tare pe mine, dar o să întârzii 20 de minute, până se termină filmul. (...) A fost modul meu strict personal în care am plătit tributul de respect pentru maestrul Sergiu Nicolaescu", a mai adăugat Victor Ponta.


Urmăreşte AICI ediţia integrală a emisiunii "Vorbe Grele cu Victor Ciutacu".

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close