Antena 3 CNN Actualitate De ce avea nevoie preşedintele Băsescu de escapada de la Predeal

De ce avea nevoie preşedintele Băsescu de escapada de la Predeal

De ce avea nevoie preşedintele Băsescu de escapada de la Predeal
Sursa foto: Foto: Mediafax
08 Dec 2012   •   16:51

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus jurnaliştilor, sâmbătă, că a mers la Predeal pentru că vrea să stea liniştit şi să se gândească bine la ceea ce are de făcut după alegerile de duminică, informează Mediafax.

"Am venit aici pentru că vreau să stau liniştit şi să mă gândesc bine la ce am de făcut după alegerile de mâine", le-a spus Băsescu jurnaliştilor, la Predeal, unde se află împreună cu soţia sa.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au ajuns la Predeal vineri seară, fiind invitaţi la o petrecere privată la restaurantul Rozmarin din staţiune.

Sâmbătă după-amiază, Traian Băsescu a ieşit din vila de protocol la care este cazat, spunându-le ziariştilor că va face o plimbare cu maşina până  în zona Trei Brazi, iar duminică se va întoarce la Bucureşti.
  
Întrebat dacă va merge duminică la vot, el a spus că va merge la vot si că îi chemă pe toţi românii să voteze, pentru că votul lor va arăta direcţia:

"Cum să nu mă duc la vot? Mă duc şi chiar îi chem pe toţi românii la vot pentru că votul lor va arăta direcţia. Sunt lideri care ţin direcţia Vest şi lideri care susţin <>. În funcţie de votul de mâine al românilor, vom înţelege ce vrea poporul, după ce iniţial a vrut Uniunea Europeană şi America. În orice caz, eu voi vota pentru Uniunea Europeană şi America, şi nu pentru soluţii neclare la problemele României".


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close