Antena 3 CNN Actualitate De ce îl apără Udrea pe Horia Georgescu? "Este un plan foarte bine ticluit de Coldea"

De ce îl apără Udrea pe Horia Georgescu? "Este un plan foarte bine ticluit de Coldea"

De ce îl apără Udrea pe Horia Georgescu? "Este un plan foarte bine ticluit de Coldea"
de O.P.    |    17 Mar 2015   •   06:14

Elena Udrea a reacţionat pe facebook după reţinerea şefului ANI, Horia Georgescu. Fostul ministru spune că reţinerea şi cererea de arestare a şefului Agenţiei Naţionale de Integritate este "o forţare uriaşă".

Udrea spune că "în fapt, avem de-a face cu un plan foarte bine ticluit de binomul Coldea - Koveşi prin care se încearcă decapitarea tuturor instituţiilor importante din România şi punerea pe poziţii a unor oameni perfect controlabili.

Protejata lui Băsescu mai spune ca totul "a început cu DIICOT-ul, a continuat cu SRI-ul şi acum avem cazul ANI. Urmează Senatul - cu dosare, dacă nu se reuşeşte prin aritmetică parlamentară. Nu ar fi de mirare, să vină rândul şi şefului Camerei Deputaţilor.

Ţinta finală este schimbarea majorităţii parlamentare şi înlocuirea Executivului, Puterea aparentă urmând să fie exercitată de binomul Iohannis - PNL, controlat şi el de Coldea şi Kovesi. De aceea, liderii PNL par în acest moment intangibili.'' 

Echipa de comunicare a mai precizat că Udrea nu îl cunoaşte foarte bine pe Horia Georgescu şi că singurele momente în care s-au întâlnit au fost evenimente oficiale.

×
Subiecte în articol: Horia Georgescu Elena Udrea
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close