Antena 3 CNN Actualitate De la vară, la iarnă într-o singură zi. La munte va fi lapoviţă, iar în Capitală 13 grade în weekend

De la vară, la iarnă într-o singură zi. La munte va fi lapoviţă, iar în Capitală 13 grade în weekend

De la vară, la iarnă într-o singură zi. La munte va fi lapoviţă, iar în Capitală 13 grade în weekend
Sursa foto: Foto: aroundtheworld.com
de O.P.    |    07 Oct 2011   •   11:35

Gata cu vremea văratecă şi temperaturile apropiate cu cele din luna lui Cuptor. Toamna îşi intră cu adevărat în drepturi, insă trecerea de la vară la toamnă va fi una bruscă.

Temperaturile vor scădea în medie cu 10 grade, iar la munte vor fi precipitaţii mixte, pe crestele înalte vor cădea chiar ninsori.

Duminică temperaturile din întreaga ţară se vor situa sub normele climatologice obişnuite în această perioadă. Potrivit ANM, "va ploua pe arii extinse, iar la altitudini de peste 1800 de metri va fi lapoviţă şi ninsoare".

Astăzi este ultima zi în care ne mai putem bucura de temperaturi ridicate, maximele fiind cuprinse între 22 şi 31 de grade Celsius.

Ziua de sâmbătă va aduce primul val de frig, iar temperaturile vor scădea şi cu 10 grade. În Capitală temperatura nu va mai trece de 20-23 de grade Celsius.

Duminică vremea se strică de tot, iar maximele vor fi cuprinse între 8 şi 16 grade. Ziua va sta sub semnul ploilor, iar hainele de iarnă le vor lua locul.

Vezi cum va fi prognoza în zilele următoare pe www.meteoplus.ro

×
Subiecte în articol: meteo iarnă prognoza meteo
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close