Antena 3 CNN Actualitate "De la viaţă îmi doresc să trăiesc şi să învăţ bine la şcoală." Are 11 ani şi 130 de kilograme

"De la viaţă îmi doresc să trăiesc şi să învăţ bine la şcoală." Are 11 ani şi 130 de kilograme

"De la viaţă îmi doresc să trăiesc şi să învăţ bine la şcoală." Are 11 ani şi 130 de kilograme
Sursa foto: Foto: redpants.files.wordpress.com
25 Ian 2013   •   07:46

La 11 ani are 130 de kilograme, iar o tumoare craniană îi pune în pericol viaţa. Este poveste dureroasă a unui băiat din Zalău pentru care viaţa valorează 83.000 de euro. Atât costă opraţia pe care ar trebui să o facă în străinătate ca să trăiască. O sumă imposibil de adunat pentru bunicii care îl cresc, bolnavi şi ei.

Cartea de rugăciune îi este carte de căpătâi lui Ionuţ Chiorean. Are numai 11 ani, dar greutăţile l-au obligat să se maturizeze înainte de vreme. La trei ani, medicii l-au diagnosticat cu o afecţiune la sistemul endocrin. De atunci a început să ia în greutate, iar acum cântăreşte 130 de kilograme.

În vreme ce colegii săi visează la jucării sau vacanţe, singurul său vis este să trăiască. "Sufăr de tumoare pe creier şi îmi atacă nervul optic. De la viaţă îmi doresc să trăiesc şi să învăţ bine la şcoală. Probabil dacă nu voi fi operat, o să mor", spune Ionuţ.

Din păcate, în România nu se mai poate face nimic pentru Ionuţ. Doar o operaţie în străinătate dar putea salva. O operaţie care costă însă 83.000 de euro.

Operaţia care îi dă o şansă la viaţă lui Ionuţ se poate face şi cu ajutorul statului. Bunicii acestuia trebuie să găsească un spital dispus să-l opereze pe băiat.

Bunicii fac deja sacrificii imense ca să-i plătească tratamentul pentru obezitate.

×
Subiecte în articol: obezitate
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close