Antena 3 CNN Actualitate "Decepţionat în dragoste", un elev din Miercurea Ciuc s-a aruncat pe fereastră, de la etajul doi al liceului

"Decepţionat în dragoste", un elev din Miercurea Ciuc s-a aruncat pe fereastră, de la etajul doi al liceului

"Decepţionat în dragoste", un elev din Miercurea Ciuc s-a aruncat pe fereastră, de la etajul doi al liceului
26 Feb 2013   •   14:36

Un elev de clasa a X-a de la un liceu din Miercurea Ciuc, a ajuns la spital după ce a sărit de la etajul etajul al doilea al clădirii, după ce s-ar fi certat cu prietena lui.

UPDATE 14.50 -
Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Harghita, Bartolf Hedwig, confirmă că adolescentul de clasa a X-a care a sărit pe geam nu era un elev problemă şi că el a recurs la acest gest în urma unei "decepţii în dragoste", acesta adăugând că incidentul a acut loc în timpul unei pauze.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Harghita, Filip Gheorghe, incidentul a avut loc la Liceul Tehnologic "Venczel Jozsef" din Miercurea Ciuc, în timpul unei pauze, elevul sărind de la o fereastră a unei săli de la etajul al doilea al clădirii, informează Mediafax.

"Băiatul se certase cu prietena lui. Există şi varianta unei sinucideri, dar poate fi şi varianta unui gest teribilist, vrând să îi demonstreze prietenei sale că este capabil de anumite lucruri", a spus Gheorghe Filip, precizând că la ora transmiterii acestei ştiri o echipă de poliţişti se află la faţa locului pentru a stabili în ce condiţii a avut loc incidentul.

În urma incidentului, băiatul a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc.
   
Directorul Serviciului de Ambulanţă Harghita, Peter Szilard, a spus că elevul a suferit o fractură la un picior, fractură de bazin şi există suspiciunea unei fracturi la coloana vertebrală.




×
Subiecte în articol: tentativa de sinucidere
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close