Antena 3 CNN Actualitate Declaraţie halucinantă a criminalei de la metrou: „Nu mă interesa ce a păţit, încercam să îmi găsesc pantaloni mai ieftini”

Declaraţie halucinantă a criminalei de la metrou: „Nu mă interesa ce a păţit, încercam să îmi găsesc pantaloni mai ieftini”

Declaraţie halucinantă a criminalei de la metrou: „Nu mă interesa ce a păţit, încercam să îmi găsesc pantaloni mai ieftini”
de S.T.    |    12 Sep 2018   •   17:56

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a împins două fete în faţa metroului dintre care una a murit, a fost audiată miercuri de către magistraţii Tribunalului Bucureşti, unde a spus că a comis aceste gesturi pentru că a avut gânduri negre, însă regretă faptele.

„Am plecat de acolo şi am auzit ţipete, dar eu eram deja pe scările rulante. Apoi am plecat să-mi cumpar pantaloni şi de acolo m-a luat Poliţia. Am stat două ore să-mi cumpăr pantaloni. Nu m-am întrebat ce a păţit persoana pe care am împins-o pe şină, pe mine mă interesa să-mi gasesc pantaloni mai ieftin. Regret faptele comise. (...) A doua fată nu a opus rezistenţă pentru că era mai slăbuţă. Nu m-am gândit să le imping pe fete le fel. Nu m-am gândit la aşa ceva. Nu ştiu de ce nu a opus rezistenţă a doua fată, poate era şi mai neatentă”, arată femeia.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close