Antena 3 CNN Actualitate Declaraţie şocantă în faţa sediului DNA. E cel mai CĂUTAT om din România, iar prietenul lui spune că "ar putea fi mort"

Declaraţie şocantă în faţa sediului DNA. E cel mai CĂUTAT om din România, iar prietenul lui spune că "ar putea fi mort"

Declaraţie şocantă în faţa sediului DNA. E cel mai CĂUTAT om din România, iar prietenul lui spune că "ar putea fi mort"
de O.P.    |    26 Sep 2012   •   11:18

Atunci când este vorba de afaceri necurate, care au la mijloc sume impresionante de bani, orice mişcare a celor implicaţi este atent analizată de autorităţi.

Astfel, Sorin Blejnar a fost audiat din nou astăzi de procurorii DNA în dosarul în care este cercetat, alături de Codruţ Marta şi Viorel Comăniţă, pentru că ar fi sprijinit, din mai 2011 până în iulie 2012, un grup infracţional acuzat de evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro.

Sorin Blejnar a fost citat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat şi pentru ca procurorii să îi prezinte rezultatele unei expertize financiar-contabile făcute în acest caz.

La ieşirea din sedul DNA, unde a stat aproximativ o oră, Sorin Blejnar a reafirmat că nu are legătură cu gruparea de evazionişti. Blejnar a vorbit şi despre fostul său şef de cabinet Codruţ Marta, cercetat alături de el în acest dosar, spunând că acesta nu fuge de procurori, ci este posibil să fi fost răpit sau ucis, însă a subliniat că acest lucru poate fi stabilit doar de anchetatori.

El a precizat că speră să nu fie adevărate aceste suspiciuni, dar atunci când dispariţia unui om este anchetată de Secţia de urmărire criminalistică, "te gândeşti la orice". "Era în România când a dispărut", a mai spus Blejnar.






×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close