Antena 3 CNN Actualitate Declarațiile emoționante ale eroinei din Bamboo. “Lucrurile încep să ia amploare”

Declarațiile emoționante ale eroinei din Bamboo. “Lucrurile încep să ia amploare”

Declarațiile emoționante ale eroinei din Bamboo. “Lucrurile încep să ia amploare”
29 Ian 2017   •   12:09

Declarațiile emoționante ale eroinei din Bamboo au impresionat pe toată lumea. Alexandra Stoleru este tânăra care a dat dovadă de un curaj deosebit, în seara de 21 ianuarie, când focul a izbucnit în incinta clubului, scrie Libertatea.

Declarațiile emoționante ale eroinei din Bamboo au fost făcute în direct la tv, după ce tânăra a ieșit de la terapie intensivă. După ce a salvat atâtea persoane, ea a ieşit ultima din club, fiind transportată apoi la Terapie Intensivă. Tânăra a vorbit a despre starea ei de sănătate

„Sunt mult mai bine şi totul va reveni la normal. Actul meu de eroism a fost normal, de a evacua până la ultima persoană, fără niciun rănit. Eram alături de colegi şi ospătari, eram liniştiţi, încercam să nu agităm. Au ieşit toţi, datorită eforturilor noastre. Nu ştiu şi nu dau niciun comentariu de la ce a luat foc, nu ştiu şi nu pot să dau declaraţii. A fost totul în regulă, eu mi-am revenit, lucrurile încep să ia amploare şi se vor rezolva. Totul a fost ok la Bamboo, am protejat şi protejăm pe toată lumea când intră la noi în club, ca la mine în casă”, a spus Alexandra la un post de televiziune.

×
Subiecte în articol: Bamboo
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close