Antena 3 CNN Actualitate Declaraţiile lui Cioacă, ce i-au şocat pe anchetatori. "Elodia se băga în coşul de rufe când era deprimată". Petele de sânge din apartament, provocate de avorturile Elodiei

Declaraţiile lui Cioacă, ce i-au şocat pe anchetatori. "Elodia se băga în coşul de rufe când era deprimată". Petele de sânge din apartament, provocate de avorturile Elodiei

Declaraţiile lui Cioacă, ce i-au şocat pe anchetatori. "Elodia se băga în coşul de rufe când era deprimată". Petele de sânge din apartament, provocate de avorturile Elodiei
de O.P.    |    06 Dec 2012   •   05:58

Declaraţiile lui Cristian Cioacă i-au şocat pe anchetatori. Spre exemplu, acesta a justificat într-un mod hilar mai multe pete de sânge găsite în baie. Cioacă spunea că Elodia se ghemuia în coşul de rufe atunci când era deprimată.

În plus, colegii lui au declarat că imediat după moartea Elodiei, comportamentul lui s-a schimbat radical. Principala lui preocupare ar fi fost timpul de descompunere al unui cadavru.

Potrivit referatului procurorilor, poliţistul Cioacă era interesat, la numai cateva luni de la dispariaţia Elodiei, de descompunerea cadavrelor.


''La câteva luni după dispariţia victimei, în contextul unor discuţii despre o moarte suspectă, inculpatul a întrebat, de faţă cu colegii, în cât timp se descompune un cadavru'', scrie în referatul procurorilor

De asememnea colegii mai povestesc că politistul obişnuia să îşi bată soţia destul de des. Gelozia lui Cioacă nu s-a oprit aici. El a trimis familiei Ghinescu mai multe poze care demonstrau că Elodia ar fi avut un amant.

"Declaraţia unui martor trimis de inculpat la familia Ghinescu, cu un plic conţinând dovezi privind relaţia extraconjugală a victimei, căruia inculpatul i-a spus „să vadă şi maică-sa ce curvuliţă a fost ", mai scrie în referatul procurorilor.

Avocaţii lui Cristian Cioacă vin insa cu o altă variantă. Apăratorii politistului spun că petele de sânge din apartament ar fi fost provocate de avorturile Elodiei.

"Elodia a avut două avorturi înainte de dispariţie. Două sarcini pierdute, pata de 50 cm putea să fie de la asta", spun avocaţii lui Cioacă.

Elodia, spun avocaţii lui Cristian Cioacă, avea un comportament ciudat, se cufundase în depresie şi îşi petreacea serile ascunsă în coşul de rufe din baie.

"Din e-mailurile Elodiei se înţelege ce comportament avea ea când era în depresie. Se ascundea în coşul cu rufe, în baie. Deci, urmele de sânge ar putea avea legătură cu asta (...) Îl bănuiţi pe clientul meu de o crimă foarte gravă. Putea să fie atât de prost încât să pună lucrurile Elodiei la vedere?", spun avocaţii inculpatului

În sala de judecată, Cristian Cioacă i-a rugat pe magistraţii Curţii de Apel sa il lase în libertate. Omul legii a susţinut că nu e un pericol public şi nu a fost timp de 5 ani de zile, chiar de la disparietia Elodiei Ghinescu.





×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close