Antena 3 CNN Actualitate Deputatul aflat în greva foamei îşi continuă protestul

Deputatul aflat în greva foamei îşi continuă protestul

Deputatul aflat în greva foamei îşi continuă protestul
de S.T.    |    25 Sep 2014   •   22:25

Deputatul Aurelian Mihai, aflat în a noua zi de greva foamei în Parlament în semn de protest faţă de nerezolvarea problemelor românilor din Diaspora, îşi continuă protestul din spital.

"Este un caz fără precedent. Un parlamentar este în greva foamei de nouă zile(...) Omul a ajuns la spital, iar situaţia lui este foarte gravă pentru că nu vrea ca medicii să-i administreze glucoză", a spus Dana Grecu, joi, la emisiunea "La Ordinea Zilei".

Bogdan Stanoevici, ministru delegat pentru românii de pretutindeni, a declarat, la Antena 3, că cea mai bună soluţie este dialogul, el fiind de părere că demersul deputatului Aurelian Mihai este exagerat.

"Este important să căutăm modalitatea prin care a reduce anumite taxe bugetare nu poate cauza efecte negative asupra bugetului, ceea ce s-a întâmplat. Vă pot da date concrete, fiind vorba de două taxe consulare pe care le-am propus eu. La taxa de înscriere a certificatelor de naştere se va face o reducere de aproximativ 55% şi la titlul de călătorie pentru copii până în 6 ani se face o reducere de 38%", a spus ministrul.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii.

×
Subiecte în articol: protest greva foamei
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close