Antena 3 CNN Actualitate Deputatul homofob Mircea Dolha are consilieră cu apucături gay. Vezi aici galerie foto incendiară!

Deputatul homofob Mircea Dolha are consilieră cu apucături gay. Vezi aici galerie foto incendiară!

Deputatul homofob Mircea Dolha are consilieră cu apucături gay. Vezi aici galerie foto incendiară!
Sursa foto: foto: Facebook
12 Noi 2013   •   13:55

Deputatul Mircea Dolha are o consilieră total lipsită de inhibiţii. Tânăra face furori pe internet în imagini în ipostaze sexy altături de alte femei şi a ţinut să precizeze pe pagina sa de socializare că în felul acesta va ajunge celebră precum Elena Udrea.

Deputatul Mircea Dolha, cel care de altfel a declarat mai demult că relaţiile între persoane de acelasi sex reprezintă o anomalie a societăţii actuale, susţine că urmează să poarte o discuţie cu aceasta şi îi va cere să scoată fotografiile de pe internet, dar nu a precizat dacă o va demite.

Câteva dintre pozele ce se doresc a fi provocatoare ne-o prezintă pe tânăra Alexandra Rus sărutându-se pasional cu alte fete, atingându-şi reciproc sânii, expunandu-şi nurii în faţa camerelor de fotografiat. 

Aceasta nu se lasă intimidată de comentariile critice la adresa atitudinii sale, visând să ajungă o celebritate precum Elena Udrea.

"Şi Elena Udrea tot cu Can-can-uri a pornit, eu cu siguranţă voi ajunge tot acolo unde a ajuns ea", crede Rus.


Evident, nu comentam optiunile sexuale ale nimănui şi nici ieşirile cu tentă gay ale absolventei de Babeş Bolyai, decât vă spunem că Alexandra Rus este angajată ca şi consilier (campaign director, zice ea pe facebook) al deputatului Mircea Dolha, la cabinetul său parlamentar.

Interesant este faptul că Mircea Dolha este unul dintre parlamentarii români care s-a declarat împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, având chiar şi o initiaţivă legislativă în vederea introducerii unei precizări exprese în Constituţia României referitoare la acest aspect.

Din punctul său de vedere, relaţiile între persoane de acelasi sex reprezintă o anomalie a societăţii actuale. "În ultima vreme suntem invăţaţi că anormalul să-l privim ca un lucru normal, iar eu nu vreau să accept că anormalul este normal", a spus Dolha la momentul lansării iniţiativei sale.

Cazul nu este nou în peisajul maramureşean. În 2008, consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean ajungea Mirela Bodea, venită din rândul jurnaliştilor băimăreni. Pe reţelele de socializare, aceasta a păstrat o fotografie mai veche, în care apăre într-o ipostază asemănătoarei junei Alexandra Rus. Ulterior publicării sale în media, fotografia a fost ştearsă.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close