Antena 3 CNN Actualitate Deputatul PSD Dorel Căprar, chemat la DNA Timișoara. Parlamentarul este acuzat de 12 infracțiuni

Deputatul PSD Dorel Căprar, chemat la DNA Timișoara. Parlamentarul este acuzat de 12 infracțiuni

Deputatul Dorel Căprar este inculpat în dosarul DRDP Timișoara.

Deputatul PSD Dorel Căprar, chemat la DNA Timișoara. Parlamentarul este acuzat de 12 infracțiuni
20 Dec 2019   •   12:10

Deputatul PSD de Arad Dorel Căprar a fost chemat, vineri, la DNA Timişoara pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul şpăgilor adunate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara pentru PSD Arad.

Deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, s-a întors, după aproximativ o săptămână, la DNA Timişoara, unde a fost audiat în dosarul şpăgilor adunate de DRDP Timişoara pentru PSD Arad.

Potrivit anchetatorilor, parlamentarul este acuzat de 12 infracţiuni de folosire a influenţei sau autorităţii de către persoana care ocupă o funcţie de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, două infracţiuni de complicitate la luare de mită, trei infracţiuni de folosire a influenţei sau autorităţii de către persoana care ocupă o funcţie de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, trei infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

În 17 decembrie, senatorul PSD de Caraş-Severin Ioan Chisăliţă a fost şi el inculpat în acest dosar.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close