Antena 3 Actualitate Descinderi în dosarul crucilor acoperite de saci. Viceprimar UDMR, săltat de poliție după scandal

Descinderi în dosarul crucilor acoperite de saci. Viceprimar UDMR, săltat de poliție după scandal

23 Mai 2019   •   11:09
Descinderi în dosarul crucilor acoperite de saci. Viceprimar UDMR, săltat de poliție după scandal

Se fac percheziţii în dosarul deschis în cazul profanării mormintelor eroilor români din Cimitirul Internațional Valea Uzului. Descinderile au loc în judeţele Bacău şi Harghita după ce la sfârşitul săptămânii trecute mai multe persoane au acoperit cu pungi de gunoi crucile eroilor români.

Au fost aduși anumiți oameni la audieri, inclusiv cei care se află la conducerea unor localități. Vorbim aici despre viceprmarul din localtatea Sânmartin, de altfel s-a făcut și percheziții la domiciliul acestuia.

Polițiștii băcăuani au declanșat o anchetă pentru identificarea persoanelor care au acoperit cu saci negri de plastic toate cele 52 de cruci ale eroilor români, dar și monumentul din Cimitirul Internațional Valea Uzului, în cazul căruia UDMR a cerut intervenția premierului Dăncilă.

Ceremonia de inaugurare în Cimitirul Internațional Valea Uzului, din Dărmănești, județul Bacău a fost amânată, primarul susținând că vrea să evite campania electorală. Ministerul Culturii susținea, însă, că autoritățile nu aveau aviz.

×
Subiecte în articol: descinderi dosar viceprimar UDMR Politie scandal

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close