Antena 3 CNN Actualitate Descoperire macabră în zona Canionului 7 Scări din Brașov. „A fost găsit îngropat în zăpadă!”

Descoperire macabră în zona Canionului 7 Scări din Brașov. „A fost găsit îngropat în zăpadă!”

Descoperire macabră în zona Canionului 7 Scări din Brașov. „A fost găsit îngropat în zăpadă!”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Ian 2017   •   10:19

Un tânăr a fost descoperit mort în zona Canionului 7 Scări, care este închis în această perioadă tocmai din cauza pericolului. Potrivit poliţiştilor, victima este un tânăr de până în 30 de ani, iar trupul acestuia a fost găsit îngropat în zăpadă aproape în totalitate, scrie adevarul.ro.

Localnicul care a făcut descoperirea a sunat imediat la 112.

Jandarmii montani au fost solicitaţi să intervină pentru a coborî trupul bărbatului la un drum accesibil. Intervenţia a fost dificilă şi a durat cinci ore până când trupul bărbatului a fost coborât în zona Dâmbu Morii de unde a fost transportat la Medicina Legală pentru autopsie.

Victima ar putea fi un tânăr din Săcele, student la Timişoara, pe care familia l-a dat dispărut la începutul săptămânii.

Descoperirea a fost făcută de un localnic în zona Canionului 7 Scări, care este închis în această perioadă tocmai din cauza pericolului. Potrivit poliţiştilor, victima este un tânăr de până în 30 de ani. Trupul tânărului a fost găsit îngropat în zăpadă aproape în totalitate. Localnicul care a făcut descoperirea a sunat imediat la 112. Jandarmii montani au fost solicitaţi să intervină pentru a coborî trupul bărbatului la un drum accesibil. Zona Canionului 7 Scări este una periculoasă iarna şi tocmai pentru evitatea accidentelor obiectivul turistic era închis pentru vizitatori. „Am fost solicitaţi pentru a interveni şi a transporta victima într-o zonă accesibilă de unde să fie preluată de medicii legişti“, ne-a declarat Ciprian Aldea, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Braşov. Intervenţia a fost dificilă şi a durat cinci ore până când trupul bărbatului a fost coborât în zona Dâmbu Morii de unde a fost transportat la Medicina Legală pentru autopsie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu victima nu avea niciun act de identitate asupra sa, dar este un tânăr de până în 30 de ani. Victima ar putea fi un tânăr din Săcele, student la Timişoara pe care familia l-a dat dispărut la începutul săptămânii. „Victima avea acte de identitate asupra sa, dar este un tânăr de până 30 ani. Există o sesizare de dispariţia a unui tânăr la începutul acestei săptămâni şi vom verifica şi această ipoteză. Deocamdată însă victima nu a fost identificată“, ne-a declarat Gabriela Dinu.

Citeste mai mult: adev.ro/ojrcq2

×
Subiecte în articol: Brașov zapada
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close