Descoperire macabră într-un loc de joacă pentru copii din Craiova. Un tânăr a fost găsit spânzurat de un tobogan

de A.M.P    |    24 Oct 2019   •   09:41
Descoperire macabră într-un loc de joacă pentru copii din Craiova. Un tânăr a fost găsit spânzurat de un tobogan Foto: Pixabay

Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un loc de joacă pentru copii din Craiova. Descoperirea a fost făcută joi dimineaţa în cartierul craiovean Emanoil Chinezu. O femeie care locuieşte în zonă ieşise cu câinele afară, iar când a ajuns în zona locului de joacă pentru copii a văzut că trupul unui bărbat atârna de un tobogan. Femeia a sunat imediat la 112, scrie Adevarul.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi două echipaje de poliţie. Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul băiatului

”Un tânăr de aproximativ 20 de ani, a fost găsit spânzurat de un tobogan situat intre blocurile de pe strada Emanoil Chinezu din Craiova. În cauza poliţiştii au deschis o anchetă şi desfăşoară cercetări pentru a se lămuri împrejurările producerii evenimentului”, au declarat reprezentanţii IPJ.

Poliţiştii încearcă să identifice victima şi să stabilească exact ce s-a întâmplat. Trupul neînsufleţit a fost ridicat de la faţa locului şi dus la morga Spitalului Filantropia pentru efectuarea expertizei medico-legale.

Parteneri
x close