Descoperiri importante în cazul Larei Şaban. Vezi ce au găsit poliţiştii

de L.D.    |    11 Sep 2012   •   19:23
Descoperiri importante în cazul Larei Şaban. Vezi ce au găsit poliţiştii

Au apărut noi probe în cazul morţii Larei Şaban, femeia găsită moartă în liziera unei păduri de lângă Năvodari, în urmă cu 4 luni! Geanta victimei, dar şi covorul în care aceasta a fost cărată au fost descoperite ABIA acum de anchetatori.

Anchetatorii nu au dat nicio explicaţie în acest sens. Cert este că obiectele au fost găsite în aceeaşi pădure în care a fost găsit şi cadavrul, acum patru luni!

Geanta Larei Şaban era învelită într-un sac de plastic. În ea au fost găsite 2 brichete şi 2 perechi de ochelari. Nici urmă însă de acte sau telefoane mobile.

La trei metri distanţă procurorul a descoperit un alt sac de plastic. În el era bine înfăşurat covorul pe care anchetatorii spun că l-ar fi folosit criminalii ca să mute cadavrul din apartamentul ei, în pădure.

Fratele femeii şi prietenul acestuia, acuzaţi că ar fi ucis-o pe Lara, îşi susţin în continuare nevinovăţia. Surse din rândul anchetatorilor spun că zilele acestea ar urma să fie gata şi analizele ADN. Iar acestea ar putea face lumină în acest caz.

Parteneri
x close