x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Descoperiți. Cifrele care ar trebui să ducă la revocarea lui Kovesi. Documentul care demască DNA

de D.G.   •   11 Mar 2018   •   00:48
Descoperiți. Cifrele care ar trebui să ducă la revocarea lui Kovesi. Documentul care demască DNA 817
foto: Agerpres

Andreea Sava a prezentat, sâmbătă la "Descoperiți", un document devastator care demască o manipulare uriașă propagată în ultima perioadă.

Prezentă la bilanțul Parchetului General de la Cercul Militar din Capitală, președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, s-a declarat absolut revoltată de ce a auzit la bilanțul Inspecției Judiciare, care avusese loc cu doar o zi înainte de cel al lui Augustin Lazăr.

"La bilanţul Inspecţiei Judiciare de ieri am remarcat o concluzie, din păcate, destul de nefericită, aceeaşi ca şi anul precendent, tot la Inspecţia Judiciară, şi anume aceea că deşi numărul acţiunilor disciplinare a scăzut, a crescut numărul abaterilor săvârşite cu rea-credinţă şi gravă neglijenţă. Comportamentul nostru este cel de natură a contribui la ridicarea încrederii în actul de justiţie", a spus președinta ÎCCJ, Cristina Tarcea.

Andreea Sava a explicat că abaterilor săvârşite cu rea-credinţă şi gravă neglijenţă de care vorbea președinta ÎCCJ sunt, în traducere liberă, abuzuri, erori judiciare, pentru că o lege a răspunderii magistraților trebuie să sancționeze procurorii sau judecătorii care, în mod intenționat, fac o eroare judiciară sau când dau dovadă de neglijență, deci de incompetență.

sati