Antena 3 CNN Actualitate Descoperiți. Cum dispar dosarele lui Klaus Iohannis

Descoperiți. Cum dispar dosarele lui Klaus Iohannis

Descoperiți. Cum dispar dosarele lui Klaus Iohannis
05 Ian 2019   •   23:52

Unul dintre dosarele retrocedărilor în care a fost implicat președintele Klaus Iohannis, atunci când era primar al Sibiului, a dispărut. Însă nu fără urmă.

Andreea Sava a explicat la ”Descoperiți” ce s-a întâmplat cu acest dosar.

Cristiana Anghel, în calitate de senator, a făcut niște cereri legate de dosarele lui Klaus Iohannis. Așa am aflat de la Judecătoria Sibiu că un dosar despre o retrocedare făcută pentru multe imobile, către Forumul German. Primăria Sibiu nu a mai făcut apel la acea sentință.

Judecătoria Sibiu spune că dosarul a fost trimis la Arhivele Naționale, care la rândul său spune că a fost eliminat și trimis la topit. 

”Este foarte clar de ce domnul Iohannis are acest parcurs și îl ține în brațe pe Augustin Lazăr. Are foarte multe lucruri din trecut de care trebuie să se teamă. Ca să nu vorbim și despre dosarele doamnei Iohannis” a apreciat Daniel Savu, fost parlamentar PSD.

”Nu se va întâmpla nimic. Nu aceasta este forma prin care trebuie pus capăt abuzurilor. Sunt ezitări enorme, nu știu care sunt motivele. A face o plângere președintelui pentru înaltă trădare înseamnă un nou spectacol. Acum este timpul pentru o analiză serioasă, de un act al Parlamentului. Lustrație pe zece ani celor care au fost cu protocoalele” afirmă avocatul Pavel Abraham.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close