Antena 3 CNN Actualitate Ecaterina Andronescu, detalii din culisele Congresului PSD. Ce nu s-a văzut la TV

Ecaterina Andronescu, detalii din culisele Congresului PSD. Ce nu s-a văzut la TV

Ecaterina Andronescu, detalii din culisele Congresului PSD. Ce nu s-a văzut la TV
11 Mar 2018   •   00:21

Nicolae Bănicioiu şi Ecaterina Andronescu, candidaţi la funcţia de preşedinte executiv al PSD, i-au acuzat pe organizatorii Congresului extraordinar al PSD că nu au avut posibilitatea să se adreseze delegaţilor înainte de vot şi au părăsit sala.

"Am hotărât să plecăm, pentru că modul în care au fost gândite procedurile şi faptul că sunt pe poziţia 20 şi voturile deja s-au dat... ar fi absolut inutil. (...) M-am înscris pentru această candidatură, deşi prin suportul pe care preşedintele l-a dat doamnei Dăncilă era clar că şansele sunt minime sau deloc, dar pentru ideea de competiţie", a spus Ecaterina Andronescu.

Ecaterina Andronescu a spus, sâmbătă, la "Descoperiți", că nu este deranjată că nu a reușit să câștige mai multe voturi de la colegii săi și că va rămâne doar un simplu senator, dar că anumite lucruri care țin de Congres nu au fost în regulă.

"În primul rând, această încercare de a valida într-un fel înscrierile prin Comitetul Executiv, atât timp cât, până la urmă, eu îndeplineam criteriile prevăzute în statutul PSD. Comitetul a spus 'da", am mers mai departe... La Congres m-aș fi așteptat să am dreptul la cuvânt când sala avea membrii PSD în ea și când puteam să ma adresez celor din sală. Ordinea la cuvânt a venit în momentul în care sala era goală și eu am considerat că nu are rost să mai încerc ce aveam de spus", a spus Ecaterina Andronescu.

Aceasta a dezvăluit și ce avea de gând să spună în discursul pregătit pentru ziua congresului:

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close