Deşi poliţia e în alertă, criminalii sunt încă în libertate. Anchetatorii n-au niciun indiciu despre indivizii care l-au împuşcat pe bărbat în faţa blocului

de O.P.    |    28 Noi 2012   •   05:35
Deşi poliţia e în alertă, criminalii sunt încă în libertate. Anchetatorii n-au niciun indiciu despre indivizii care l-au împuşcat pe bărbat în faţa blocului

 Cei doi indivizi care au împuşcat un bărbat cu pistoale mitralieră sunt în continuare liberi.Poliţia română este în alertă încă de acum două seri, dar fără succes. Suspecţii nu au fost identificaţi şi nimeni nu a reuşit să ofere vreun indiciu care să-i ajute pe anchetatori. Între timp, starea victimei s-a stabilizat. Anchetatorii spun că doar declaraţia lui ar putea face lumină în acest caz.

Anchetatorii caută în continuare probe la locul unde a fost împuşcat în stil mafiot bărbatul de 26 de ani. Mai multe persoane apropiate tânărului împuşcat au fost audiate de poliţişti. Printre ele, şi iubita acestuia.

Criminaliştii spun că s-au tras peste 10 gloanţe. Martorii atacului sunt surprinşi că tânărul a supravieţuit.

Anchetatorii presupun că, la momentul atacului, bărbatul s-a ghemuit în spatele portierei, iar forţa gloanţelor a fost atenuată de tabla maşinii. Armele cu care au tras agresorii, un pistol mitralieră de tip AKM şi un pistol Makarov de calibru 9 milimetri, au fost găsite de poliţişti la faţa locului, abandonate de cei doi atacatori. 

Strada unde a avut loc atacul este considerată de poliţişti o zonă-problemă în sectorul 3 din Capitală. Asta pentru că, de-a lungul timpului, oamenii legii au intervenit de mai multe ori să aplaneze scandaluri.

x close