Antena 3 Actualitate Destinaţiile exotice câştigă teren în rândul românilor

Destinaţiile exotice câştigă teren în rândul românilor

de M.Z.    |    11 Iul 2012   •   19:58
Destinaţiile exotice câştigă teren în rândul românilor
Sursa foto: Foto: travelstudio.ro

Vacanţele "once in a life time" încep să câştige teren pe piaţa din România, atât datorită ieftinirii biletelor de avion şi a pachetelor în general, efect al crizei economice, precum şi datorită promovării şi dorinţei de a creşte calitatea vieţii, se arată într-un comunicat al unei agenţii de turism, informează Agerpres.

Pe lângă programele standard, care cuprind de regulă bilet de avion, cazare şi transfer, opţiunile pachetelor marilor tour-operatori germani pe anumite destinaţii mai căutate sunt programele care includ activităţi opţionale, de tipul lecţiilor de yoga, şedinţelor ayurvedice, vizite de temple, seri tematice.

Şi pe acest segment, al excursiilor exotice, factorul preţ este important, precum şi accesibilitatea, aici fiind vitală existenţa unor legături bune de transport din Bucureşti.

'Pornind de la o mare pasiune pentru călătorii şi de la plăcerea de a împărtăşi cu prietenii experienţele frumoase, de a le recomanda destinaţiile sau hotelurile potrivite cu gusturile şi aşteptările lor, am dorit să creez programe proprii prima alegere fiind Bali, un program pe tipul filmului 'Eat pray love'. Este o altfel de experienţă, care oferă participanţilor ceva mai mult decât doar o destinaţie de vacanţă! Vor avea posibilitatea să se încarce cu energia pozitivă a acestui paradis spiritual, călătorind pe urmele autoarei Elizabeth Gilbert şi de ce nu, să descopere o altfel de dragoste', a declarat Alexandra Grigore, manager al agenţiei First Class International.

First Class International oferă, încă din 2006, soluţii optime pentru călătorii, de la un city break la un safari, de la un team building în Delta Dunării la o croazieră în jurul lumii, sau de la organizarea unui program exotic la o seară cu specific românesc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close