Antena 3 Actualitate Detalii terifiante legate de moartea Viorelei, adolescenta de 14 ani care a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune

Detalii terifiante legate de moartea Viorelei, adolescenta de 14 ani care a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune

29 Aug 2018   •   19:15
Detalii terifiante legate de moartea Viorelei, adolescenta de 14 ani care a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune

Detalii cutremurătoare apar despre adolescenta din localitatea dâmboviţeană Hulubeşti, care a murit miercuri noapte, după ce a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune.

Se pare că tânăra și-a pus viața în pericol din teribilism. Prietenii fetei susțin că nu e prima dată când se urcă pe stâlp. 

Viorela, în vârstă de 14 ani, a căzut de la șapte metri înălțime, căzătură care i-a fost fatală. 

Cu doar câteva ore înainte de a muri, adolescenta a postat un mesaj pe Facebook. 

La scurt timp după incidentul cumplit, toți apropiații fetei au rămas în stare de șoc. 

„De ce Dumnezeu ia numai oamenii buni și pe care îi iubesc enorm ? Ultimele amintiri cu tine, sufletul meu. Te voi iubi mereu, Vio a mea. Cine o să mi mai spună mie mă Mari mă , pe cine o să stresez eu toată ziua să vină la mine? Cine? Tu făceai totul și te iubeam enorm. Plâng și sper că timpul să se dea înapoi să te văd iar plină de zâmbet. Te vreau aici, aici lângă noi toți care te iubeam și te vom iubi toată viața. Dumnezeu să te ierte!”, a tranmis o rudă apropiată. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close