Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluirea făcută de Kovesi: "A fost detonat. Cu siguranţă se va ajunge la învinuiri de persoane"

Dezvăluirea făcută de Kovesi: "A fost detonat. Cu siguranţă se va ajunge la învinuiri de persoane"

Dezvăluirea făcută de Kovesi: "A fost detonat. Cu siguranţă se va ajunge la învinuiri de persoane"
de O.P.    |    13 Mar 2015   •   06:13

Dosarul EADS este "detonat". O spune procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, care adaugă că acest dosar este parte a dosarului Microsoft.

Koveşi mai spune că procurorii au audiat foarte multe persoane iar în perioada următoare se va ajunge la stadiul începerii urmăririi penale.

Valoarea contractelor Microsoft si EADS verificate depaseste 1 miliard de euro, iar prejudiciul estimat de procurori este de peste 60 de milioane de euro, susţine Kovesi.

"Este, intr-un fel, "detonat", ca sa folosesc expresia dvs. In acelasi dosar care vizeaza si licentele Microsoft sunt verificate si contractele denumite de presa EADS.  In acest dosar cu EADS s-au facut aproape zilnic audieri, ridicari de documente, perchezitii domiciliare, la firme, au fost ridicate foarte multe calculatoare care sunt in procedura unor perchezitii informatice. Deci au fost stranse multe date si informatii. În acest dosare s-au  facut audieri avem persoane care au venit sa colaboreze, avem multi functionari care au dat declaratii in dosar si cu siguranta se va ajunge la invinuiri de persoane".

×
Subiecte în articol: dosarul microsoft
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close