Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri incredibile despre Mircea Negulescu, procurorul care îl jignea pe Procurorul General

Dezvăluiri incredibile despre Mircea Negulescu, procurorul care îl jignea pe Procurorul General

Dezvăluiri incredibile despre Mircea Negulescu, procurorul care îl jignea pe Procurorul General
15 Feb 2017   •   21:56

Procurorul Mircea Negulescu, de la DNA Ploieşti, înregistrat în timp ce îl jignea pe procurorul general Augustin Lazăr şi se lăuda că a arestat jumătate din ţară şi-a dat demisia. Anunţul a fost făcut de DNA.

”Având în vedere apariția în spațiul public a unei înregistrări audio conținând un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploiești și unei alte persoane, la data de 15 februarie 2017, s-a înregistrat cererea formulată de magistratul respectiv de încetare a activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Această cerere a fost transmisă Secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, spre competentă soluționare”, se arată în comunicatul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), emis miercuri.

După apariţia acestor înregistrării audio, procurorul general a cerut o anchetă disciplinară de urgenţă în cazul Negulescu.

Şefa DNA Laura Codruţa Kovesi avea, în urmă cu exact o lună, numai cuvinte de lauda la adresa DNA Ploieşti. Aceasta spunea că echipa de la Prahova este una extrem de performantă, iar procurorii de acolo se ocupă de unele dintre cele mai importante dosare penale.

Dar acesta este doar vârful aisbergului. Mihai Gâdea a prezentat, în ediția de miercuri a emisiunii Sinteza Zilei, detalii necunoscute din spatele unei povești cu ițe foarte încâlcite.

Lucian Costea, primar în Valea Doftanei și parte vătămată în dosarul defrișărilor ilegale din Prahova, a explicat, într-un interviu exclusiv pentru Antena 3, mai multe detalii despre fostul procuror Mircea Negulescu, dar și despre Vlad Constantin (alias Șomeru) și Marius Popa (comisar de Poliție).

Conform dezvăluirilor făcute de Costea, Constantin făcea denunțuri către Marius Popa, pe care le instrumenta fostul procuror Negulescu.

Partea I

Partea II

Ulterior, în cadrul ediției de miercuri a emisiunii Sinteza Zilei, Vlad Constantin a intervenit telefonic și a dat detalii despre colaboarea avută cu procurorul Negulescu în mai multe dosare dar și despre denunțul făcut împotriva procurorului Negulescu.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close