Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluirile lui Dinu Pescariu, confirmate de jurnalistul Dan Andronic: „Denunțurile pe care el le-a facut au plecat din biroul Laurei Codruța Kovesi"

Dezvăluirile lui Dinu Pescariu, confirmate de jurnalistul Dan Andronic: „Denunțurile pe care el le-a facut au plecat din biroul Laurei Codruța Kovesi"

Dezvăluirile lui Dinu Pescariu, confirmate de jurnalistul Dan Andronic: „Denunțurile pe care el le-a facut au plecat din biroul Laurei Codruța Kovesi"
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
12 Oct 2017   •   15:47

Dezvăluirile tenismenului Dinu Pescariu au fost confirmate și de jurnalistul Dan Andronic, care într-o intervenție telefonică la Antena 3, a povestit că știa că denunțurile au fost făcute din biroul lui Kovesi, dar a evitat să facă publice informațiile pentru că nu avea încă o confirmare.

Aceste informații vin după ce și fostul avocat al lui Pescariu, care ar fi mers cu tenismenul la DNA la începutul redactarii acestor denunțuri, ar fi recunoscut într-un interviu oferit celor de la Evenimentul Zilei, legătura sa foarte strânsă cu Florian Coldea.

„Nici nu avea cum să nu o recunoască pentru că era o legătură de notorietate. Rareș Dan recunoaste legătura cu Florian Coldea dar l-aș pune mai degrabă în legătură cu denunțurile lui Dinu Pescariu, dar spune niște lucruri despre care și eu aveam informații, dar am evitat să le fac publice pentru că nu aveam o confirmare, și anume că denunțurile pe care el le-a facut au plecat din biroul Laurei Codruța Kovesi iar în această tehnologie de redactare a lor a fost implicat și Florian Coldea. Este vorba de o implicare directă. Modul în care Dinu Pescariu a fost convins să facă aceste denunțuri îl implică pe Florian Coldea. Lui Dinu Pescariu i s-a întâmplat ceea ce s-a întamplat multora. Li se fac dosare penale astfel încât tot ceea ce spun intră într-o sferă a oamenilor penali care nu ar mai trebui să aibă credibilitate. Pentru că Dinu Pescariu ar fi și amenințat voalat că va face anumite dezvăluiri după ce a ieșit de la DNA”  a declarat la Antena 3 jurnalistul Dan Andronic.

 

 

 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close