Antena 3 CNN Actualitate Diana Șoșoacă explică ce se întâmplă dacă poartă mască de protecție

Diana Șoșoacă explică ce se întâmplă dacă poartă mască de protecție

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a fost întrebata, miercuri, la Antena 3, de Mugur Ciuvică, de ce refuză să poartă mască și ce efecte adverse simte dacă o poartă.

Diana Șoșoacă explică ce se întâmplă dacă poartă mască de protecție
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    06 Ian 2021   •   21:27

"Pentru efectele adverse, în primul rând. Îmi permiteți să vă citesc, că eu nu am studii aici. Haideți să vă spun ce spune Organizația Mondială a Sănătății sun titlul 'Potențiale efecte adverse și dezavantaje ale purtării măștii de către populația generală sănătoasă'. Spuneau în toamnă, pentru că este acțiune în instanță făcută de noi în procesele colective în octombrie.

'Un risc potențial crescut de autocontaminare datorită manipulării unei măști faciale și atingerea ulterioară a ochilor cu mâinile contaminate...' (...) Eu am văzut oameni cu mască purtată din iunie. Și ANPC-ul a făcut un studiu: peste 93% din măștile comercializate în România sunt neconforme. Nemaivorbind că ordinul nu precizează cum trebuie să arate  o mască și se încalcă cu obstinație încă din Parlament. Apropo, de mine s-a luat toată presa că mi-am permis de față cu președintele Iohannis să-mi dau masca jos în semn de protest. Dar a doua zi, eu nu am văzut presa să spună că domnul ambasador al SUA nu a purtat mască la întâlnirea cu domnul președinte Iohannis", a spus Diana Șoșoacă, în emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Diana Șoșoacă: "Forțe din afara țării vor să îngenuncheze România"

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a declarat miercuri, în contextul aglomeraţiei de la Constanţa, cu prilejul sărbătoririi Bobotezei, că îi felicită pe toţi cei care s-au strâns la sărbătoare şi i-a mulţumit ÎPS Teodosie, afirmând că înaltul prelat militează pentru libertatea credinței și a conștiinței oamenilor.

„Este foarte corect. Libertatea religioasa nu poate să fie ingradită. Este un drept sacral. Felicit toți oamenii care s-au dus acolo. România trebuie să intre în normalitate. Ce se întâmplă acum în România e doar o statistica din pix a unor autoritati total incompetente, DSP și DSU, care doar au indus panica fără nicio bază.
Nu avem anchete epidemiologice. România a trecut și prin ciuma, gripe și războaie. În 2019 gripa a omorat mai multi decât Covidul. Nu avem de unde să știm de ce au murit acei oameni.”, a spus Diana Şoşoacă, la România TV.
Diana Șoșoacă: Mulțumesc preoților care au strâns romanii din jurul bisericii

Întrebată dacă acţiunile sale şi ale celorlalţi colegi din partidul AUR au făcut posibilă relaxarea măsurilor impuse de autorităţi, Diana Șoșoacă a spus că aşa crede. Senatoarea a mulţumit reprezentanţilor Bisericii Ortodoxe, care au unit românii în timpul pandemiei.

„Eu așa cred. Mă bucur și mulțumesc lui ÎPS Teodosie, pentru că a fost cea mai importantă personalitate din România care a militat pentru libertatea credinței și conștiinței oamenilor. Mă bucur că împreuna cu el și colegii mei avocați și oamenii din strada am reușit să arătăm autorităţilor că pe aici nu se trece.

Globalismul trebuie să se oprească în România. Este o acțiune de neacceptat din partea unor forțe din afara României, care vor să îngenuncheze România. Trebuie să revenim la normal. Boala asta are mortalitate sub 1%. Care e pericolul?

Asupra României s-a abatut o psihoza. Aceasta este cauzata, în cea mai mare parte, de presă și televiziuni. Mereu, un an la televizor s-a văzut numai viruși, morți, infectați, fără bază reală.

Din calitatea mea de preşedinte al Comisiei de Abuzuri, am început investigațiile. Nu o să mă opresc, în calitate de senator am voie să aflu tot ce s-a întâmplat în România, să ancheteze. E normal ca oamenii să se apropie de credință. Religia, biserica cu poporul mereu au fost un tot unitar. Așa a rezistat România peste veacuri.

Oamenii pe aceste teritorii au fost mereu credincioși. Cum își închipuia un străin de România, care și-a luat cetățenia la 16 ani, că o să poată îndepărta românii de credință? Poate peste cadavrele noastre.

România este cea mai credincioasă țară din UE. Dumnezeu e speranţa, el iti da puterea de a merge înainte, el ne uneşte. Poporul are nevoie de unitate, asta se face prin credință și biserică. Mulțumesc preoților care au strâns romanii din jurul bisericii.”, a adăugat senatoarea Diana Şoşoacă.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Diana Şoşoacă
Parteneri
Horoscop chinezesc iunie 2023. Cine dă lovitura la începutul verii
x close